ÉK-G


Go to content

Hírek
Kedves látogató! ..........................................................................................................................................2008.12.15.

Szeretnénk mély elnézést kérni az ÉK-G szerkesztősége nevében, amiért a decemberi számot nem sikerült kiadnunk. Sajnos olyan helyzetbe kerültünk, ami lehetetlenné tette számunkra az újság kinyomtatását főként anyagi szempontból.

A sok munka mellet és egyéb tevékenység mellett, nem győzte kis csapatunk az újság propagálását és talán ennek is köszönhető az előfizetők csekély száma. Ezért kevés pédányt tudtunk csak nyomtatni, (200-300 db, amiből kb. a fele fogyott el), igy az újság nyomtatási ára túl haladta az eladási árát. Ezért most leállitottuk a nyomtatást és újra munkába látunk: az új feladatunk az újság propagálása, előfizetők gyűjtése.

Nem adjuk fel az újságot, mivel úgy véljük nagyon kevés a magyar nyelvű vallásos kiadvány. Mindent megteszünk, hogy előfizetőket szerezzünk, hogy a lehető legrövidebb időn belül (tavasz és nyár között) újra tudjuk indítani a lap kiadását.

Ez úton is szeretnénk köszönetet mondani mindazoknak, akik az elmúlt évben segítették munkánkat


Az ÉK-G szerkesztősége


Kedves énekkarok(együttesek), énekkar vezetők!.....................................................................................2008.07.18.

Ahogyan arról már páran értesültetek, készülőben van egy olyan újság, amely a szlovákiai keresztény énekkarok mindennapjairól fog szólni. Ezen újságon keresztül szeretnénk közöttünk, énnekkaraink között egy családi kapcsolatot kialakitani – szeretnénk ha minden örömöt, nehézséget, kellemes akciót, gondot és minden más az énnekkarok körül kialakuló helyzeten ezen újságon keresztül legalább ily módon egymás között megbeszélni, megosztani és ha lehet megoldani.

Ez az újság nem pár ember újsága lesz, hanem az összes énekkar saját újsága.

Ezért szeretnénk benneteket felkérni, hogy a lehetőségeitek szerint próbáljátok az újsághoz eljuttatni gondolataitokat, hogy a többi énekkar ebből erőt, kitartást és lelki támaszt meritsen és igy közössen tudjunk tiszta szivből az Úrnak énekelni.

Az első 1-2 szám, benneteket, pontosabban abban fog segiteni, hogy megismerjük egymást. Kérünk benneteket, hogy lehetőségeitekhez métren ninnél hamarabb küldjétek el hozzánk az ekg@centrum.sk e-mail cimre a bemutatkozóitokat bármilyen formában (képes, képregényes, vicces – képzelő erőtöknek nem szabunk gátat), a kezdetekbeli nehézségektől a vidám pillanatokon keresztül, az első sikereken és netán a kudarcokon át a mai napjaitokig.

Miutan beérkeznek az első irások, mi munkába állunk és reményeink szerint minnél hamarabb meg fog jelenni az első szám, melynek időpontjáról tájékoztatni fogunk benneteket.

Kedves énekkarok, tudjátok mennyi magyar keresztény énekkar és együttes van Szlovakiában? ................. Nem? Hát sajnos mi sem, de reméljuk minnél hamarabb egyre többet fogunk közössen felfedezni és megismerni. Ezért ezt a levelet kérjük juttasátok al azoknak az énekkaroknak is, melyeknek mi nem tudtuk.

Köszönjük!


(c) ÉK-G, Ének és Gospel, tel. 0911 530 824, 2010 | ekg@centrum.sk

Back to content | Back to main menu