ÉK-G


Go to content

Mennydörgés


MENNYDÖRGÉS II Keresztény Ifjúsági találkozó 2009. július 11 EGYHÁZFAKedves fiatalalok, gyerekek!Most hogy már alig pár nap van hátra az iskolaévből, már gondolom alig várjátok a SZÜNIDŐT.
Már tudod hova mész? Van már programod? Szeretnél egy nagyot bulizni és megismerni sok fiatalt? Ha igen, akkor Neked itt a helyed!

Sok fiatal szervező kreativitása és olykor kicsit „őrült“ ötletei biztosítják, hogy fergeteges szórakozásban és nagyon színes programban legyen részed.

A nap első felében, reggel 09:00 órától, több mint 10 állomás vár Benneteket, ahol kipróbálhatjátok ügyességeteket evezésben, lovaglásban, íjászatban, célbalövésben, versenyekben , kipróbálhattok „furábbnál furább“ hanszereket és még sok egyéb játékkal szórakoztatnak majd a szervezők 12:00-ig. De a jó hangulat ez után sem szűnik meg:o) . Az ebéd után (a szervezők által biztosított Büfében), 14:00 órakor Puss Sándor SJ atya celebrálásával egy felejthetetlen szentmisén veszünk részt, melyet az egyházfai BÉKE énekkar tesz majd énekével még szebbé.A szentmise után újra „felpörgetjük“ a hangulatot: a egyházfai Szibériai Tigrisek Oázisa jóvoltából, megtekinthetjük „legkissebb“ tigrisüket.15:15 órakor kezdetét veszi a 3TUSA gyorsasági verseny, melyre már a nap kezdetétől lehet jelentkezni. A verseny 3 versenyszámból - evezés, célbalövés, „hegymászás“ – fog állni és a dobogós csapatok meglepetésajándékot és arany, ezüst, bronz érméket vihetnek haza. A „kisszínpadon” a verseny után Vörös Sándor somorjai bűvész kápráztat el minket bűvészmutatványaival. 18:00 órakor újra a „nagy színpadnál“ gyülekezünk, hogy meghallgassuk a nemrég alakult Marana Tha újvári zenekar fellépését. Őket követően a felvidéki Baranta közösség tart tradicionális magyar harcművészeti bemutatót .

19:30 órakor a keresztény rockot játszó Crux együttes fokozza a hangulatot, majd este 21:00-kor elérkezik az est fénypontja: az Eucharist koncert (Gável Testvérek). Napközben az egyes programok között több „vendég“ is fog érkezni (pl. a katonaságtól, háromkerekű motorkerékpár, stb….), de ez mind meglepetés:o) Remélem most már tudod, mivel kezded a nyarad. Neked itt a helyed!


(c) ÉK-G, Ének és Gospel, tel. 0911 530 824, 2010 | ekg@centrum.sk

Back to content | Back to main menu